Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ο "ΠΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ"



   Το ότι έχουν πολλά λεφτά στο Ντουμπάϊ είναι γνωστό σε όλους .  Γι΄αυτό και έχουν την δυνατότητα να κατασκευάζουν κτίρια που κοστίζουν αρκετά δισεκατομμύρια ευρώ  (ή πετροδολλάρια αν προτιμάτε...). 




   Για εμάς τους απλούς κοινούς θνητούς που δεν έχουμε την δυνατότητα να μεταβούμε στο Ντουμπάϊ, και σε κάθε Ντουνπάϊ, έρχεται η Google με την εφαρμογή Street View, να μας ξεναγήσει στο πολυτελέστατο και μοναδικό ξενοδοχείο 7 ΑΣΤΕΡΩΝ Burj Al Arab της Jumeirah Group.

Mέσω της ειδικής πλατφόρμας που υπάρχει στα τάμπλετ, τους υπολογιστές και σε  κινητά και είναι διαθέσιμη σε πέντε γλώσσες μπορεί κανείς να επισκεφθεί εικονικά μεταξύ άλλων τα εστιατόρια, το ελικοδρόμιο, το λόμπι, τους δυο ορόφους της Βασιλική Σουίτα των 8.395 τ.μ αλλά και το σπα του ξενοδοχείου που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


 To Burj Al Arab στα ελληνικά  αποδίδεται  ως «Πύργος των Αράβων», βρίσκεται στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχει ύψος 321 μ. και κατατάσσεται ως το τέταρτο ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο. Είναι χτισμένο πάνω σε ένα τεχνικό νησί και θεωρείται το μοναδικό επτάστερο ξενοδοχείο στον κόσμο.












                                                                         


 












Το είδαμε στο iefimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...